Vil du blive medlem af SIND-Klubben? 

Som medlem i klubben vil du opleve, at der er tolerance og forståelse for forskelligheder. Vi kan tale åbent om tingene, men mest af alt har vi fokus på vores fællesskab og hygge i hverdagen. Tonen i klubben er præget af humor og uhøjtidelighed, hvilket mange af vores medlemmer oplever som et frirum.

Der er et årligt kontingent på 20 kr. for medlemskab, og du har mulighed for at prøve de første 3 måneder gratis, for at afgøre om klubben er noget for dig. Vi opfordrer til, at du også bliver medlem af Landsforeningen SIND. Som medlem vil du modtage SIND-bladet og støtte arbejdet i hele Danmark, herunder klubber, lokale afdelinger, væresteder og telefonrådgivning til gavn for personer med psykisk sygdom og deres pårørende. Det koster 200 kr. om året at blive medlem af Landsforeningen SIND. Du kan læse mere om SIND via dette link: https://sind.dk/

Alle er velkomne i klubben, og du må meget gerne kontakte os eller besøge os i åbningstiden. Ønsker du at aftale en tid, kan du sende os en e-mail eller ringe til os, så vil vi finde en passende dag til at introducere dig til klubben.

Se åbningstider og kontaktoplysninger her.